TORRES CERIMONIA

Accesorii costume bărbați în Cluj-Napoca

Căutați accesorii pentru costume bărbați? Cravate, papioane, butoni și curele?

Vă așteptăm în magazinul TORRES Cerimonia.

 

 

Accesorii unice și exclusiviste pentru costume bărbați

Accesorii costum de mire și accesorii costume de ceremonie

Accesorii costume pentru mediul high-class

Accesorii esențiale pentru garderoba masculină

Curele de piele, cravate, papioane, batiste sacou și butoni cămașă

Accesorii bărbați pentru ținute office, casual și business

Accesorii costume pentru bărbații în pas cu moda

Stilul vestimentar masculin stă în detaliile accesoriilor clasice, de bun-gust. Cravatele și batistele de costum din mătase naturală vor da o notă de eleganță ținutei dvs, ca piese esențiale ce vă dezvăluie personalitatea. Colecția de accesorii costume, de la butonii de la manșeta cămășii și batistele de sacou, la cravatele și papioanele fine de mătase, este indispensabilă pentru prezența elegantă a unui bărbat cu stil, cu precădere în contextele formale.

 

Vă așteptăm în noul magazin de costume bărbați și accesorii – TORRES Cerimonia Cluj-Napoca, din Piața Avram Iancu, nr. 7, în zona Teatrului Național. Colecțiile noastre de accesorii costume bărbați sunt dedicate ținutelor elegante, business, office, casual sau de ceremonie, completate de încălțămintea potrivită de stil. În plus, un detaliu atât de mic ca șosetele, se vor asorta ton pe ton cu pantalonii sau într-o nuanță mai închisă.

 

Consultanță specializată de stil vestimentar

Cu serviciile noastre de consultanță vestimentară 1 la 1 vă puteți relaxa într-o experiență de shopping asistat, știind că faceți alegerea corectă a accesoriilor de costum. Ne bazăm sfaturile și recomandările pe o tradiție de peste 30 de ani în domeniul modei masculine, dar și pe pasiunea de a fi mereu în pas cu cele mai noi tendințe.

Call Now Button