TORRES CERIMONIA

Costume pentru bărbați cu stil – magazin TORRES Cerimonia Cluj-Napoca

Din pasiune pentru arta vestimentației masculine

Costume business, elegante, casual și de ceremonie
Costume de mire perfecte pentru ținuta de nuntă
Costume ready to wear și made to measure
Costume versatile, pentru mediul high-class
Costume single breasted și double breasted
Costume de lux personalizate, din țesături premium

De peste 30 de ani suntem alături de clienții noștri în alegerea unui costum pentru bărbați, cu ajustări specializate și personalizate pe gustul stilului personal. În magazinul TORRES Cerimonia Cluj-Napoca valorificăm diversitatea eleganței și a rafinamentului masculin, prin costume pentru bărbați de zi cu zi și de evenimente, pe gustul clasic sau modern. Pe stilul dvs, de la Black Tie pentru costumele de ceremonie, la costumele casual.

Colecții unice de costume pentru bărbați, create din stofe fine
Ajustări gratuite “perfect fit”, realizate de maeștri croitori
Consultanță vestimentară specializată, din partea casei
Servicii exclusiviste de shopping asistat și tailoring cu tradiție
Ținute complete: cămăși, pantofi, șosete și accesorii esențiale
Toate accesoriile: curea, cravată, papion, butoni, batistă costum

Stilul personal care vă definește personalitatea

Definirea stilului vestimentar personal și respectarea dress code-ului profesional sau de eveniment nu au fost niciodată mai accesibile decât acum. Costumele bărbătești pentru mediul high-class au devenit un stil de viață, în jurul etichetei eleganței respectabile. În spatele experienței TORRES Cerimonia stă o istorie de peste 30 de ani și suntem onorați să vă ajutăm în alegerea costumului potrivit, cu retușuri specializate și sfaturi de stil masculin.

 

Costume pentru bărbați – ready to wear, Showroom în Cluj-Napoca

Conceptul de costume pentru bărbați ready to wear se referă la costumele pentru bărbați “gata de purtat”, disponibile pe stoc în magazinul TORRES Cerimonia. Create pe linii stilistice unice – din stofe de înaltă calitate, colecțiile standard de costume pentru bărbați ready to wear se pot ajusta pe linia corpului dvs. Iar o ținută impecabilă de costum impune excelența atenției pentru detalii – de la croi și materiale, la “perfect fit” și accesorii. 

 

Costume pentru bărbați – made to measure, TORRES Cerimonia Cluj-Napoca

Costumele pentru bărbați la comandă – made to measure se realizează pe baza design-ului unor tipare preexistente, ce pot fi modificate și personalizate 100%, după preferințele dvs. Codul vestimentar al eleganței la superlativ al unui gentleman este reprezentat astfel de costumele made to measure, de reală prestanță. La TORRES Cerimonia suntem pregătiți pentru dvs. cu o tradiție de peste 30 de ani și specialiști maeștri croitori.

 

Costume pentru bărbați – single breasted și double breasted, Cluj

O altă categorie de costume pentru bărbați este cea de single breasted (costume cu un singur rând de nasturi) și cea de double breasted (costume în două rânduri de nasturi). Costumele pentru bărbați single breasted se poartă doar cu primul nasture închis, iar costumele double breasted se poartă închise în toți nasturii. Croiurile sunt confortabile, pe gusturi moderne sau clasice, din variate materiale și combinații ale acestora.

 

Costume business pentru bărbați

Colecția de costume business pentru bărbați respectă calitatea, eleganța și tradiția TORRES Cerimonia pentru stilul vestimentar impecabil al unui businessman. Ținutele business ale oamenilor de afaceri ies din sfera clasicului convențional și își găsesc corespondentul stilistic în variate combinații, ce le reflectă personalitatea și autoritatea prezenței în – ședințe, conferințe, întâlniri de networking sau alte evenimente corporate.

 

Costume elegante pentru bărbați

Vă punem la dispoziție costume elegante pentru bărbați, din stofe fine – ca mătasea sau cașmirul, cu design exclusivist pentru evenimentele speciale la care participați. Costume elegante negre și sacouri albe, ținute Black Tie – smokinguri moderne sau tuxedo, recomandate pentru baluri, nunți, petreceri, premiere și evenimentele de seară. Consultanții noștri vestimentari vă oferă toate sfaturile pentru eticheta impecabilă, corelată dress code-ului.

 

Costume de ceremonie pentru bărbați

Aveți un eveniment special?

– Nuntă, stare civilă, botez sau absolvire

Evenimentele speciale din viețile noastre au un cod vestimentar aparte, ca ritualuri socio-culturale. Dacă sunteți mire sau proaspăt absolvent în căutarea unui costum de ceremonie, vă veți îndrepta atenția negreșit asupra variantelor de smoking sau tuxedo. În linii clasice și elegante, toate costumele de ceremonie pun în valoare solemnitatea și însemnătatea evenimentului, exprimând prezența personalității stilului personal.

Call Now Button