TORRES CERIMONIA

Despre noi – Torres Cerimonia, Costume barbati Cluj

 

Suntem echipa TORRES Cerimonia și vorbim limbajul stilului vestimentar masculin. Cu o experiență de peste 30 de ani în industria modei masculine, rămânem hotărâți să înfrumusețăm momentele, stările și evenimentele clienților noștri, cu costume premium pentru bărbați, croite “perfect fit”. Ne adresăm bărbaților care activează într-un mediu high-class, oferindu-le ținute office, casual, business și de ceremonie – pentru fiecare stil.

 

Stilul brandului personal masculin

 

Urmarea unui anumit dress code trebuie să rezoneze cu accentele stilului dvs. personal, astfel încât să vă simțiți încrezător în fiecare context, personal și profesional. Fie că ne pășiți pragul deja inspirat de stilul unor bărbați pe care îi admirați, fie că aveți nevoie de consultanță vestimentară pentru a vă defini gusturile și stilul brandului personal, ați ajuns în locul potrivit pentru costume cu rafinament și eleganță masculină.

 

Compunerea unei ținute autentice cu stil respectă reguli și principii pe care consultanții noștri vestimentari le particularizează cu bun gust, pentru apariții originale de fiecare dată, care să vă pună în valoare personalitatea. Consultanții noștri specializați în arta vestimentației masculine vă oferă experiența stilistică TORRES Cerimonia, ajutându-vă să luați cele mai potrivite alegeri pentru ținutele și accesoriile dvs.

 

Servicii de consultanță vestimentară masculină și tailoring cu tradiție

 

Experiența în servicii de tailoring pe diferite tipare masculine, cu o tradiție de peste 30 de ani în domeniu, ne diferențiază pe piața magazinelor de costume pentru bărbați din Cluj-Napoca, răspunzând cerințelor celor mai pretențioși clienți și asigurându-le atenția pentru detalii. Indiferent de colecția aleasă – pentru un costum business sau un costum de ceremonie, ajustările se realizează pe stilul și linia corpului dvs.

 

Vă invităm în noul magazin TORRES Cerimonia deschis în Cluj-Napoca – specializat pe costume bărbătești, într-un spațiu amenajat pentru o experiență stilistică completă și de bun gust. Vă oferim servicii de consultanță vestimentară premium, disponibile într-o clădire istorică centrală a Clujului, aflată în zona Teatrului Național.

 

Suntem onorați să ne aducem aportul la mesajul pe care imaginea dvs. îl transmite lumii, prin ținută și accesorii.

Call Now Button