TORRES CERIMONIA

Pantaloni bărbați în Cluj-Napoca

Pantaloni pentru bărbați cu stil – Magazin TORRES Cerimonia Cluj-Napoca

Căutați un magazin cu pantaloni bărbați în Cluj? 

Vă așteptăm la TORRES Cerimonia.

 

Pantaloni casual și pantaloni eleganți

Pantaloni din materiale de calitate

Pantaloni din lână, cașmir și bumbac

Pantaloni albaștri, pantaloni gri și alte culori

Pantaloni versatili, pentru mediul high-class

Servicii de tailoring cu tradiție, pentru ajustări “perfect fit”

Shopping asistat de un consultant vestimentar specializat

Pantaloni la dungă, esențiali pentru garderoba masculină

Vă invităm în magazinul din Piața Avram Iancu, nr. 7 din Cluj-Napoca, pentru a trăi experiența TORRES Cerimonia. Veți fi întâmpinat de un consultant vestimentar specializat, care vă va ajuta să vă alegeți pantalonii de care aveți nevoie. Pantaloni bărbați pentru diferite tipuri de personalitate, în note moderne și clasice, pe gustul dvs. personal. Iar ajustările de croitorie vă vor pune în valoare alegerea, pentru o ținută impecabilă de bun-gust.

 

Pantaloni bărbătești eleganți

Colecția de pantaloni bărbătești eleganți este esențială pentru garderoba fiecărui bărbat. Indispensabili pentru varietatea vieții sociale prin diferite evenimente formale, pantalonii eleganți sunt pantaloni cu dungă și croi cambrat, din țesături de cea mai bună calitate, ca lâna și cașmirul. Prin consultanța vestimentară primită în magazin veți putea evita posibilele combinații nefericite ale ținutelor complete cu sacou, cămașă și pantofi.

 

Pantaloni bărbătești casual

Pantalonii casual pentru bărbați sunt pantalonii durabili de zi cu zi, din bumbac pur sau bumbac cu elastan, ori alte combinații de materiale, ca inul, lâna, materialele sintetice sau vâscoza. Cea mai populară alegere pentru ținutele casual sau smart-casual sunt pantalonii chino. Aceștia sunt foarte versatili, fiind ușor de purtat în diferite combinații vestimentare și adaptabili pe stiluri personale diferite, în culori neutre sau culori vii, îndrăznețe.

 

Ajustări pantaloni bărbați

Lungimea pantalonilor este definitorie pentru eticheta bunului-gust, iar ajustările specializate din partea unui maestru croitor vor face toată diferența. Pentru ținute casual, office, business sau elegante, – clasice, moderne și sofisticate, ajustările pe linia și proporțiile corpului dvs. sunt esențiale pentru echipa TORRES Cerimonia. Ne bazăm experiența pe 30 de ani în industria modei masculine, din pasiune consecventă pentru arta vestimentară.

Call Now Button