TORRES CERIMONIA

Sacouri bărbați în Cluj-Napoca

 

Căutați sacouri bărbați, elegante și casual? Vă așteptăm la magazinul TORRES Cerimonia.

Sacou clasic, sacou de zi cu zi, blazer și smoking

Sacouri elegante, business, casual și formale

Sacouri versatile, pentru mediul high-class

Sacouri esențiale pentru garderoba masculină

Sacouri sofisticate pentru bărbați de toate vârstele

Servicii de tailoring cu tradiție, pentru ajustări “perfect fit”

Shopping asistat de un consultant vestimentar specializat

Gusturi, tonalități, texturi și materiale variate

Colecții unice de sacouri pentru bărbați

Cu sacouri bărbați versatile ce pot fi integrate cu ușurință în orice ținute, vă ajutăm să vă creați și să vă mențineți o imagine de stil autentică. În magazinul TORRES Cerimonia Cluj-Napoca celebrăm stilul vestimentar masculin cu sacouri bărbați și ținute complete, sofisticate și în pas cu moda – casual, office, business și de ceremonie – pentru gusturile clasice și moderne din mediul high-class (îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii esențiale).

Tipuri de sacouri bărbați

 

Toate tipurile de sacouri bărbați sunt piese esențiale ale garderobei masculine și sunt clasificate în funcție de ocazie, croială, număr de nasturi (single breasted/un rând de nasturi și double breasted/două rânduri de nasturi), construcție (half-canvas/semi-tradițional și full-canvas/calitatea supremă tradițională), tipuri de buzunare, lungime, cromatică sau revere. Toate colecțiile noastre de sacouri sunt dedicate artei vestimentației masculine.

Sacouri bărbați – single breasted și double breasted

Sacoul single breasted este un sacou cu un singur rând de nasturi – care se poartă încheiat doar în primul nasture, iar sacoul double breasted are două rânduri de nasturi și se poartă închis în toți nasturii.

Sacouri bărbați – clasic și elegant

Sacoul clasic este cel mai popular sacou masculin, elegant și purtat în culori neutre (negru, gri, albastru sau culorile pământului), ideal pentru ținuta business și ținuta office (în combinație cu cămăși simple). La birou sau la o ieșire în oraș, sacoul clasic bărbătesc poate fi combinat cu jeans – pentru o ținută smart casual.

Sacouri bărbați – smoking și tuxedo

Varianta de sacouri bărbătești smoking și tuxedo sunt destinate rafinamentului masculin din ținutele formale. Urmând linii clasice și moderne, aceste tipuri de sacouri se poartă în ținutele Black Tie sau White Tie (coduri vestimentare complete, diferențiate prin culoarea cravatei sau a papionului accesorizat la sacou). Sunt sacouri ce se poartă doar la evenimente formale, cum sunt nunțile, balurile, premierele sau evenimentele de seară.

Sacouri bărbați – half-canvas și full-canvas

Sacoul half-canvas, numit și semi-tradițional, prezintă o pânză între material și căptușeală, care se întinde de la rever la talie. Sacoul full-canvas (tradițional) are aceeași pânză intermediară între căptușeală și material – de la rever până jos, oferind un aspect estetic superior și rezistență mai mare în timp.

Sacouri bărbați – casual și blazer

Sacoul bărbătesc casual este asemănător cu sacoul clasic în ceea ce privește croiala, cu diferența distinctă că, fiind destinat ținutelor de zi cu zi, este mai permisiv cu – aria de culori și cu design-ul buzunarelor. Se poate purta în combinații vestimentare lejere, cu tricou și încălțăminte sport. Blazerul este un sacou extravagant cu umeri structurați, în nuanță de albastru marin (navy), cu nasturi metalici (aurii sau argintii).

Tradiție de peste 30 de ani – TORRES Cerimonia

Dacă sunteți în căutarea diversității și calității în alegerea de sacouri bărbați, vă așteptăm în magazinul nostru din centrul Clujului, în apropiere de Teatrul Național, în Piața Avram Iancu, nr. 7. Ne-am clădit experiența într-o istorie de peste 30 de ani în domeniul modei masculine, timp în care ne-am ajutat clienții în alegerea costumului sau a sacoului potrivit, ca piese vestimentare indispensabile în garderoba fiecărui bărbat.

 

O ținută impecabilă pentru mediul high-class va respecta liniile stilistice ale codului vestimentar, în concordanță cu personalitatea dvs. Când vine vorba de expresia stilului personal, ne regăsim pe calea refuzului vreunui compromis –  în fața calității și a etichetei eleganței masculine. În magazinul TORRES Cerimonia Cluj-Napoca vă asigurăm consultanță vestimentară specializată și ajustări personalizate “perfect fit”, de către maeștri croitori.

Call Now Button